En İyi Fiyat Garantisi

EN İYİ FİYAT
GARANTİSİ

Kapıda Ödeme Avantajı

KAPIDA ÖDEME
AVANTAJI

Orijinal Ürün Garantisi

ORİJİNAL ÜRÜN
GARANTİSİ

Viga 84000

Viga 84000 Erkeklere Özel Geliştirilmiş Geciktirici Sprey

Erkeklerin en büyük sorunlarından olan sertleşememe ve erken boşalma sorunu için birçok çözüm bulunmaktadır. Birçok kullanıcı tarafından çok olumlu geri bildirimler alan Viga 84000 Erkeklere Özel Geliştirilmiş Geciktirici Sprey kullanım kolaylığı ve etkisiyle fark yaratmaktadır.

Viga 84000 Erkeklere Özel Geliştirilmiş Geciktirici Sprey ürünün temel amacı ilişki süresini ciddi oranda arttırmaktır. İlişki süresinin az olması ya da partnerinizin orgazm olmadan ilişkiyi sonlandırmanız ciddi sorunlara neden olabilir. Seks hayatında erkekler kadar kadınlarında orgazmı aynı anda yaşaması önemlidir. Bu sayede mutlu ve tatminkâr bir seks hayatınıza sahip olabilirsiniz.

Viga 84000 Erkeklere Özel Geliştirilmiş Geciktirici Sprey kullanan erkeklerin % 98’i eş ya da sevgililerinden övgü dolu sözler aldıklarını ve ürünü kullanmaya devam edeceklerini belirtmişlerdir. Ürün ilişki süresini 1 saate kadar çıkarabilmektedir.

Viga 84000 Erkeklere Özel Geliştirilmiş Geciktirici Sprey Özellikleri Nelerdir?

  • Ürün insan sağlığına zararlı maddeler içermez
  • Ürünün temel amacı erkeğin boşalmasını geciktirmesidir.
  • Ürünün kullanımı çok kolaydır. Sadece penis üzerine sıkarak kolayca kullanabilirsiniz.
  • Ürün erkeklere özel olarak üretilmiştir. Kadınlar üzerinde bir etkisi bulunmamaktadır.
  • Üründe Koku ve tat bulunmamaktadır.
  • 1 Kutu sprey 100 ilişki kullanımı için yeterli olacaktır.

Viga 84000 Erkeklere Özel Geliştirilmiş Geciktirici Sprey Ürünü Nasıl Kullanılmalıdır?

Geciktirici ürünü ilişkiden en az 30 dakika önce kullanmak yeterli olacaktır. Ürünü sert hale gelmiş penis üstüne 3-4 kez sıkmanız gerekiyor, Bu işlem sonrasında ilişki süreniz 1 saate kadar uzayacaktır. İlişki sırasında oral seks ihtiyacınız olacaksa, 30 dakikalık süreyi bekledikten sonra penisinizi bol su ile yıkamanızı tavsiye ediyoruz.

Viga 84000 Erkeklere Özel Geliştirilmiş Geciktirici Sprey Yan Etkileri Nelerdir?

Ürünün bilinen bir yan etkisi bulunmamaktadır. İnsan sağlığına zararlı olmayan ürünü çocukların yetişemeyeceği yerlerde saklamak iyi olacaktır. Ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Bu Ürün Hakkındaki Değerlendirmenizi Bizimle Paylaşın
Ad Soyad:
Yorum:
Değerlendirme (1-5):
Gizli Koli Seçeneği

Gizli ve Güvenli Paket / Dilerseniz Şeffaf Kargo Seçeneği

Bizden satın aldığınız her ürün Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında gönderili ve ek olarak bu gizliliği gizli paket ile gönderiyoruz. Güvenliğiniz bizim için önemli.

WhatsApp
WhatsApp